Sankt Annas Skärgård 3 juli

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 3 juli: Skellefteå - Gävle 61 mil

  Avresa från Skellefteå Busstation 08.00, Umeå Busstation 10.10. Vi åker E4:an söderut och stannar på lämpliga ställen för raster. Inkvartering och middag i Gävle

 • 4 juli: Gävle - Norrköping 40 mil

  Vi lämnar Gävle och åker via innehållsrika vägar till Taxinge Kakslott. Här spelas bla tävlingen ” Hela Sverige bakar” in. Här finns det gott om möjligheter att välja från kakbuffén om minst 65 olika sorter till en god smörgås. Valet gör var och en efter mage och humör. Kanske är bra att ströva runt i någon av slottets trädgårdar efter detta fika innan vi åker vidare till Norrköping för rundtur innan incheckning o middag.

 • 5 juli: Söderköping, Göta Kanal, Capella Ecumenica

  Efter frukost åker vid till pittoreska Brunnsorten Söderköping. Söderköping är en charmig småstadsidyll med Göta kanal som går genom staden, omgiven av en levande landsbygd, naturupplevelser utöver det vanliga och vackra Sankt Anna skärgård. Staden är också inspelningsplats för de populära Madickenfilmerna och Göta kanalfilmerna. Vi stiger ombord på Royal Stockholm Cruise Line, som ska en bit efter Göta Kanal. Efter Tegelbrukets sluus i Mem kommer vi ut på Slätbaken vars stränder är kantade av slott och herresäten. Vi gör ett strandhugg på ön Västra Gårdsholmen och beskådar Hilding Bielkhammars livsverk Capella Ecumenica. Innan vi når fram till fiskelägret Arkösund har vi avnjutit lunch ombord. Mätta och belåta går vi iland och stiger ombord på bussen, som tar oss åter till Söderköping för en rundvandring. Åter därefter till hotellet för middag.

 • 6 juli: Norrköping- Uppsala 30 mil

  Efter frukost får vi fritt i de centrala delarna av Norrköping innan vi lämnar och styr färden norrut. Efter en knapp timme kommer vi fram till Bråvikens strand, där det sagolika slottet Mauritzberg är beläget. Vi äter lunch och får en guidad visning av den vackra anläggningen. Vi kan promenera runt i trädgården innan det är dags att fortsätta. Vi åker bilfärja över Bråviken och tar oss sedan fram till Uppsala för logi och middag.

 • 7 juli: Dag 5 Uppsala - Skellefteå 70 mil

  Frukost och avresa norrut. Stannar som vanligt för raster på lämpliga platser. Middag dag 5 äter vi syd om Ö-vik. Beräknas åter i Umeå vid 19.45 och i Skellefteå 21.45.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Skellefteå Busstation 08:00 21:30
Bureå hpl Åbacka 08:20 21:10
Lövånger Busstation 08:45 20:50
Ånäset hpl Royal 08:55 20:40
Sikeå hpl Logen 09:05 20:30
Umeå Busstation 10:10 19:45
Nordmaling Resecentrum 10:45 19:10

Karta

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum 1 725:-
 • Avbeställningsskydd 250:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
3/7Se tidtabellSankt Annas SkärgårdMer än 88 695:-Boka