Skip to main content

Om oss

Lestanders Buss 
Vi är ett lokalägt bussbolag som startades 2006 av min bror Jimmy och mig själv. Garage och kontor hittar du på industriområdet Hedensbyn i Skellefteå. 

Lestanders Buss kör i huvudsak beställningstrafik till kommuner, myndigheter, föreningar, företag, skolklasser och privatpersoner. Vi anordnar även populära paketresor och hjälper gärna grupper att ta fram skräddarsydda bussresor. 

Hjärtat i verksamheten är bussgaraget, där bussarnas underhåll sköts med stor noggranhet för den bästa upplevelsen för dig som resenär.

Vi är stolta över våra erfarna bussförare och har även glada och kunniga reseledare till vårt förfogande. På kontoret finner du både trafikledning och ekonomi som tar emot just ditt samtal.  

Möten med människor och inte minst planerande för framtiden har gett oss möjligheter att arbeta in i framtiden med det vi älskar mest - service!

För oss är Din resa vårt mål!
Välkommen att resa med oss!

Dennis Lestander
VD

 


Möten med människor och inte minst planerande för framtiden har gett oss möjligheter att arbeta in i framtiden med det vi älskar mest - service! För hos oss är Din resa – Vårt mål! 

Fritextsökning