Skip to main content

Sundsvall

Stöd Skellefteå AIK under sin bortamatch mot Timrå lördag 2 mars 2024.
Vi bor bra under en natt på centrala Clarion Hotel Sundsvall och äter en god middag innan vi åker till Timrå för kvällens match.
Program

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Följ med på denna resa till Sundsvall och matchen mellan Skellefteå AIK och Timrå IK.

  • Dag 1: Skellefteå - Sundsvall 40 mil

    Avresa kl. 08.15 från Skellefteå Busstation och möjlig påstigning på mellanliggande orter. Stannar för rast och beräknas ankomma Sundsvall ca kl. 14.15. Incheckning på fräscha och centrala Clarion Hotel Sundsvall.
    Egen tid att bekanta sig med de olika faciliteterna allt från takbar till spa och gym. Vi äter en tidig middag kl 15.30-16.30. Avresa till Timrå 16.45. Matchstart mellan Skellefteå AIK Hockey och Timrå IK kl 18.00 och vi sitter på platserna K höger raderna 13,14 och 15. Återresa till hotellet efter matchens slut.

  • Dag 2: Sundsvall - Skellefteå, 40 mil

    Fritt på förmiddag fram till ca 10.00, när vi checkar ut från hotellet och vänder norrut. Stannar för rast ca kl 13.00 och beräknas åter i Skellefteå ca. 16.30.

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Clarion Hotel Sundsvall
Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga...