The Book of Mormon 9/11

Mormons

I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok.
I huvudrollerna ser vi Per Andersson och Linus Wahlgren. Bakom humormusikalen står skaparna av South Park och kompositören bakom Disneysuc- cén Frost. r. Premiär den 26 januari 2017.

Den entusiastiske missionären Kevin Price är en stilig helylle amerikan med stark religiös övertygelse. Hans följeslagare Arnold Cunningham är en socialt missanpassad men välmenande nörd, vars ovana att ljuga skapar oönskade och besvärliga situationer för dem båda.
Omgivna av svält, våld, aids och malariamyggor inser de snabbt att deras träning inför resan inte alls speglar den verklighet de nu står inför. Vägen till frälsning via deras amerikanske profet och mormonismen är inte det minsta tilltalande för de tvivlande, nedbrutna byborna. Det krävs helt enkelt ett mirakel för att deras mission ska lyckas. Men mirakel har ju hänt förr... eller?

Dag 1 Skellefteå - Stockholm 77 mil

Avresa från Skellefteå Busstation 08.15, Umeå Busstation 10.10, Örnsköldsviks Busstation 11.30. Vi stannar för raster på lämpliga platser och beräknas anlända Stockholm ca. 20.30.

Dag 2 Stockholm

Fritt under förmiddag. Reseledaren nns på plats i receptionen enl. överenskommen tid för tips. Föreställningen är kl. 19:30. Bussen kör till och från föreställningen, som spelas på China Teatern. Våra platser 10/11 är parkett rad 13-15. Våra platser 10/11 är parkett rad 13-15. Föreställningen pågår under 2 timmar och 45 minuter inkl paus

Dag 3 Stockholm

Fritt under dagen. Reseledaren nns på plats i receptionen på överenskommen tid för tips.

Dag 4 Stockholm - Skellefteå 77 mil

Frukost och avresa ca. kl. 09.30. Vi stannar för raster på lämpliga platser under vår resa norrut. Åter i Skellefteå ca. 21.30.

  • Bussresa i modern turistbuss
  • Hotell i delat dubbelrum 3 nätter inkl. frukost. 
  • Biljett till föreställning enl. spec.
  • Reseledare

 Se allmänna resevilkor

 


 


 4725:-


 


 


 

Avbeställningsskydd kostar 200kr extra och då är endast ett läkarintyg en giltig orsak.


Avbokning ska ske senast 30 dagar före avresa. Efter det återbetalas ej biljett till föreställninge: The Book of Mormon 845 kr/pers.

Enkelrumstillägg: 1120 kr

Taggar: Kultur, Stockholm, Opera

Skriv ut E-post

Kontakt uppgifter

 image  0910-513 93

Mail

Adress

imageLestanders Buss

            Stålvägen 6

            931 36 Skellefteå

Купить хирургические сетки с доставкой по Украине можно тут