GDPR - General Data Protection Regulation

Vi på Lestanders Buss värnar om hantering av våra kunders personuppgifter. Vi vill informera dig om de viktiga förändringar som sker 25 maj 2018 i och med den nya dataskyddsförordningen ( GDPR -  General Data Protection Regulation ) träder i kraft. Den stärker dina rättigheter vid behandling av personuppgifter och ersätter Personuppgiftslagen. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med vår hantering av dina personuppgifter. Har därför uppgraderat vår policy, som ni när som kan beställa på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi vill skapa en så bra upplevelse och resa för dig. För att kunna göra det samlar vi in en del uppgifter, som skyddas av tekniska lösningar. Information om kundens namn, adress, telefon, e-postadress används för att uppfylla köpeavtalet.

I samband med resa kan det göras en del utskick. Ni som godkänt och vill erhålla nyhetsbrev tidigare ang nya resor och erbjudanden är vi tacksamma om ni vill bekräfta genom att maila in mailadress och namn.

Personuppgifter som vi mottagit lagras i vår kunddatabas i 3 år. Information som vi behöver lagra i enlighet med bokföringslagen lagras upp till 7 år. Vill du avregistrera dig kan det göras när som helst, men för att vi ska kunna fortsätta kommunicera med dig så behöver vi få ditt samtycke.

 


Vi hoppas du vill stanna kvar hos oss!

Monica Holmgren
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

alt2 lest logga lila

www.lestanders.se 

Skriv ut E-post

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.

Kontakt uppgifter

 image  0910-513 93

Mail

Adress

imageLestanders Buss

            Stålvägen 6

            931 36 Skellefteå

Купить хирургические сетки с доставкой по Украине можно тут